eleccions parlament europeu

Un total de 21.424 vicentins i vicentines podran exercir el seu dret a vot a les eleccions del Parlament Europeu del 9 de juny

  • A Sant Vicenç dels Horts hi haurà 13 col·legis electorals, on es podrà votar de 9 a 20 h

Un total de 21.424 vicentins i vicentines podran exercir el seu dret a vot a les eleccions del Parlament Europeu, que se celebraran el pròxim diumenge 9 de juny. 

L’electorat ha rebut a casa una targeta amb informació sobre la seva inscripció al cens, on s’indica el lloc on ha d’anar a votar, tant el col·legi electoral com la mesa. La votació s’iniciarà a les 9 h i continuarà sense interrupció fins a les 20 h. Caldrà identificar-se amb el Document Nacional d’Identitat (DNI), el passaport o el permís de conduir.

A Sant Vicenç dels Horts hi haurà 13 col·legis electorals: Can Comamala, Col·legi Sant Vicenç, Biblioteca Les Voltes, Col·legi La Vinyala, CCC Virginia Amposta, Escola Bressol Municipal l’Alegria, Centre Cívic El Turó, Col·legi Sant Josep, Centre Cívic La Guàrdia, Col·legi La Guàrdia, Parc Che Guevara, Associació Veïnal Sant Roc, i Col·legi Sant Antoni.

Es podrà consultar el cens des de divendres 7 de juny per la tarda fins al final de la jornada electoral, a través de https://svh.cat/cens o mitjançant els codis QR que es trobaran al col·legis electorals.

Tota la informació sobre els comicis, la trobareu al web del Parlament Europeu.

Posted in Ple municipal