Sant Vicenç en Xarxa

Què és?

Sant Vicenç en Xarxa és una xarxa comunitària de suport mutu coordinada per l’Ajuntament, que connecta entitats i persones del municipi amb el seu entorn. El principal objectiu de la xarxa és poder donar resposta a necessitats de la ciutadania de manera conjunta.

Sant Vicenç en Xarxa és un projecte viu i s’adapta constantment a les necessitats dels veïns i veïnes del municipi. Gràcies a la participació de tots els agents implicats en el municipi, podem detectar noves necessitats i donar resposta.

Com s’organitza?

L’estructura organitzativa de Sant Vicenç en Xarxa està dividida en diferents mecanismes de funcionament. D’aquesta manera, les persones implicades poden actuar en diferents comissions i ampliar el seu grau d’implicació segons les necessitats.

La coordinació de la Xarxa té un grup format per diferents entitats, associacions i personal tècnic de l’administració. Un dels pilars fonamentals del projecte és la col·laboració amb altres xarxes comunitàries del municipi.  A més, hi ha una tècnica responsable del projecte del departament de participació ciutadana i convivència.

Un dels papers fonamentals de la xarxa és detectar i derivar necessitats del veïnat del municipi i gràcies a la transversalitat del projecte, podem donar suport tècnic amb els diferents professionals.

Per formar part d’aquesta comissió, és molt senzill. Pots donar-te d’alta omplint el formulari d’inscripció i conèixer els projectes on pots participar actualment. A més, la tècnica referent del projecte, es posarà en contacte amb tu per resoldre qualsevol dubte.

Contacta amb Sant Vicenç en Xarxa!

  • Correu electrònic: santvicencenxarxa@svh.cat
  • Telèfons: 93 602 21 50 / 648 195 954

Alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) pel compromís amb l’Agenda 2030: