El nomenament del senyor Joan Pastor Mayor com a fill predilecte, punt destacat del Ple de juliol

  • També es proposarà aprovar el protocol intern per a la prevenció, detecció i atenció davant situacions d’assetjament sexual, entre altres punts

  • La sessió plenària serà aquest dijous, 18 de juliol, a les 18.30 h a la Casa de la Vila, i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i per Sant Vicenç TV

El punt més destacat del Ple de juliol serà la concessió del títol de fill predilecte al senyor Joan Pastor Mayor per haver destacat de forma extraordinària i amb indiscutible repercussió pública en la realització d’activitats que han redundat en benefici de Sant Vicenç dels Horts.

El Ple municipal ordinari començarà aquest dijous 18 de juliol a les 18.30 h a la sala de Plens de la Casa de la Vila. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV.

D’altra banda, es proposarà aprovar el protocol intern per a la prevenció, detecció i atenció davant situacions d’assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere i expressió de gènere de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

En aquest Ple es contemplarà també modificar el Pressupost municipal del 2024, perquè cal atendre despeses que són necessàries i urgents i no poden ser ajornades fins al proper exercici. Aquest canvi no comporta cap increment pressupostari, perquè les noves despeses es finançaran amb l’eliminació d’altres ja previstes.

Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Posted in Ple municipal