Intervenció conjunta de seguretat a la rambla de Can Ros i a les estacions de ferrocarrils de Sant Vicenç dels Horts

  • En una operació de Policia Local, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional, es van identificar 21 persones, es van citar a declarar 4 a la comissaria, i es va fer una denúncia per portar un gos de raça potencialment perillosa sense morrió

En una intervenció coordinada entre Policia Local de Sant Vicenç dels Horts, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional, el 7 d’octubre, a la rambla de Can Ros i a les estacions de ferrocarrils de Sant Vicenç dels Horts (Can Ros i La Vinyala), es van identificar 21 persones i es van citar a declarar a 4 d’elles a la comissaria de la Policia Nacional. A més de les identificacions, es va procedir a la presentació d’una denúncia per portar un gos de raça potencialment perillosa sense morrió.

La regidora de Seguretat Ciutadana, María Peláez, ha indicat que amb aquest dispositiu conjunt “s’ha buscat informar a les persones sobre l’obligatorietat de posseir el DNI o un document identificatiu, així com d’una tinença responsable d’animals”. La regidora ha destacat la presència de la policia de Sant Vicenç dels Horts, “perquè a més de dominar els circuits policials, coneixen els serveis que Sant Vicenç dels Horts pot oferir a una persona quan se l’identifica”.

Peláez ha afirmat: “La col·laboració entre els diferents cossos ha permès completar amb èxit aquesta operació, i reafirma el compromís del govern amb la seguretat i el civisme”. El passat 17 de setembre es va dur a terme una altra intervenció conjunta de seguretat, que va culminar amb la identificació de 39 persones i la citació a declarar de 7 persones a la comissaria de la Policia Nacional, en una intervenció coordinada entre Policia Local, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional. A més de les identificacions, es va procedir a la presentació de diverses denúncies. La regidora de Seguretat Ciutadana ha emfatitzat “la voluntat de l’Ajuntament de seguir treballant conjuntament per garantir un municipi segur i cívic”.

Juntes Locals de Seguretat 

Les operacions conjuntes del 7 d’octubre i del 17 de setembre són dues de les moltes intervencions dins de l’estratègia de seguretat local, que els diferents cossos policials i de seguretat coordinen a les Juntes Locals de Seguretat. L’última es va celebrar a principis de juny, i va ser la tercera celebrada en aquest mandat 2023-2027. 

Posted in Salut i seguretat