Mostra de Teatre Escolar

Mostra de teatre escolar

Activitat artística amb més de 30 anys de trajectòria en el municipi, realitzada al llarg d’un curs escolar i amb l’alumnat de 6è de primària dels centres educatius del municipi com a protagonistes d’aquesta activitat. A finals de curs es fa una mostra de teatre escolar amb la representació de les creacions fetes pels participants en l’activitat i el professor de teatre.

Els tallers de teatre es basen en una metodologia sorgida del joc de lliure creació, utilitzant la tècnica d’improvisació, basada en la comèdia de l’art i en l’educació per l’art.

El desenvolupament d’aquesta activitat es fa a partir de pràctiques de lectura expressiva, memorització, improvisació, creació de textos teatrals, creació de personatges, disseny i creació de màscares, titelles, atrezzo i vestuari, disseny de cartells i programes de mà, jocs de mímica, iniciació al treball de la veu.


36a Mostra de teatre escolar

del 8 al 31 de maig de 2024
Societat Cultural La Vicentina
Carrer Rafael de Casanova, 45

Les representacions de les obres es fan a la sala de teatre de La Vicentina, al c. Rafael Casanova, a les 18 hores. Caldrà presentar invitació o el carnet d’actor o actriu.