Mesures econòmiques per pal·liar els efectes del coronavirus

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha acordat un pla de mesures econòmiques i socials per pal·liar els efectes econòmics de la crisis sanitària i per a la reactivació econòmica. El pla inclou les accions que s’han pres des de l’inici de la crisi sanitària i que s’aniran actualitzant a mesura que avanci la situació de l’estat d’alarma. Aquesta bateria d’accions municipals tenen com a objectiu pal·liar els efectes de l’aturada de l’economia en la ciutadania, comerços, empreses i personal autònom, entre altres sectors.

Oficina Virtual d’Assessorament

Dubtes sobre la reducció de la jornada laboral, què implica un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO), quines prestacions per desocupació es poden sol·licitar, etc.

També, dubtes en relació els plans de desconfinament, fases, apertures, condicions, mesures de seguretat, etc.

I en definitiva tots els dubtes que pugueu tenir en relació a les eines i les mesures legislatives per a la reactivació econòmica es poden fer arribar a aquest nou servei a través d’aquest formulari.

Eines per a la reactivació econòmica

Eines per a empreses, comerços i personal autònom
Eines per a personal per compte aliè
Eines per a la pagesia local
Recull legislatiu de normes per a la reactivació econòmicaRecull legislatiu adreçat a empreses, comerços i personal autònom
Recull legislatiu per a personal per compte aliè
Recull legislatiu per a la pagesia local
Pla de mesures municipals per a la reactivació econòmica

Formació municipal per a la reactivació econòmica