![Carregant Esdeveniments](https://svh.cat/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Taula rodona: “La cuina tradicional catalana i els seus reptes”
21/01/2023-18:30 - 20:00
![](https://svh.cat/wp-content/uploads/2023/01/WhatsApp-Image-2023-01-20-at-12.05.41.jpeg)
Taula rodona “La cuina tradicional catalana i els seus reptes” i presentació del nou llibre de Josep Lladonosa. Amb Javier i Sergio Torres, cuiners guardonats amb tres estrelles Michelin (restaurant Cocina Hermanos Torres); Pere Chias, president del Gremi de Restauració de Barcelona; Domingo Morilla, president del Gremi d’Hostaleria de Viladecans; Cristina Roig, presidenta de l’Associació d’amics i amigues de Josep Lladonosa i professora de cuina a l’Escola d’Hostaleria Sant Ignasi de Sarrià; Pep Palau, gastrònom i director del Fòrum Gastronòmic.