38a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts

Ja tenim aquí la 38a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica i l’intentarem tornar a viure com cal, retrobant-nos als carrers i les places amb les amistats i la família. Gràcies a l’esforç de tothom, Sant Vicenç dels Horts podrà viure la seva gran festa, motor econòmic amb què iniciem l’any i que suposa la gran represa comercial i festiva de la ciutat. Després de prop de dos anys molt durs, l’aposta municipal és la de recuperar total o parcialment l’essència d’una festa, amb la qual mostrem les virtuts del comerç, la pagesia i la restauració, a més de les moltíssimes activitats de Festa Major d’Hivern que organitzem conjuntament amb les entitats vicentines.

Durant tres dies, Sant Vicenç dels Horts tornarà a ser el gran aparador de la comarca, amb espectacles, productes i serveis del nivell més alt. I un any més potenciem la Mostra Internacional de Pastisseria, un esdeveniment plenament consolidat que arriba a la cinquena edició i que ens converteix en referent mundial. Pastissers i pastisseres de prestigi reconegut ens oferiran les seves creacions més singulars, fet que refermant aquesta proposta única que acosta l’alta pastisseria a tots els públics.

El programa, amb activitats per a tots els gustos i edats, s’ha elaborat tenint present els objectius planetaris de les Nacions Unides. Com a gran novetat de La Mostra, podrem visitar una exposició sobre la tasca que fa l’Ajuntament per assolir els objectius de desenvolupament sostenible, els quals ens duran a preservar el planeta. Sant Vicenç dels Horts treballa en equip per assolir un món més net i sostenible; podreu veure de prop alguns dels projectes més destacats, que requereixen la implicació de tothom: ciutadania, entitats, comerços, empreses, etc.

Hem treballat amb molta il·lusió per organitzar la 38a Mostra. Sortiu al carrer i participeu a les activitats. Per gaudir de la festa amb seguretat, hem distribuït les propostes en diferents perímetres de l’espai públic. Això ens permetrà controlar l’aforament de les diverses zones i l’aplicació de les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

Gaudiu de la 38a Mostra!

 

 

Posted in Cultura, Ocupació i empresa