Afectacions a la mobilitat pels actes festius i altres incidències

Us informem de les afectacions a la via pública i la mobilitat pels actes de FME i obres:

Festa Major d’Estiu

Restarà tallat a la circulació de vehicles els accessos a la pl. de la Vila des dels carrers de Rafael Casanova, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel i Francesc Moragas, el divendres 22 i el dissabte 23 de juliol, des de les 16 h i fins la matinada següent a les 4 h, el diumenge 24 de juliol, des de les 15 h i fins la matinada següent a les 2.30 h, i el dilluns 25 de juliol, de les 10 a les 23.30 h. Es veuran també afectats per a l’accés de vehicles (des de la pl. de la Vila) els carrers de Rafael Casanova, Mossèn Duran, Nou, Nadal i Francesc Moragas. L’itinerari alternatiu serà pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

També es duran a terme talls a la circulació de vehicles puntualment durant la realització de les diverses cercaviles i correfocs:

 • Cercavila infantil el divendres 22 de juliol, a partir de les 19.15 h, des de la plaça de Narcís Lunes i fins la plaça de la Vila. Itinerari pel c. de Mossèn Jacint Verdaguer.
 • Cercavila de Gegants el dissabte 23 de juliol, a partir de les 19.30 h, des de la plaça de la Vila a la pl. de Narcís Lunes. Itinerari pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona, Mare de Déu de Núria i Mossèn Jacint Verdaguer.
 • Cercavila de la Banda el dissabte 23 de juliol, a partir de les 20 h, des de la plaça de la Vila a la pl. de Narcís Lunes. Itinerari pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona, Girona i Mossèn Jacint Verdaguer.
 • Correfoc el dissabte 23 de juliol, a partir de les 22 h, des de la plaça de Sant Jordi a la pl. de Narcís Lunes. Itinerari pels carrers Nou, de Barcelona, Doctor Robert i Mossèn Jacint Verdaguer.
 • Correfoc infantil el diumenge 24 de juliol, a partir de les 20 h, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Jordi. Itinerari pels carrers Nou, de la Pobla, Rafael Casanova i Ribot.

Es prohibeix l’estacionament entorn a la pl. de la Vila i a la pl. de Narcís Lunes i es veuran afectats els guals permanents en els accessos a la pl. de la Vila. També es veurà afectat l’estacionament de vehicles als vials per on passen els correfocs el dissabte 23 i el diumenge 24 de juliol, des de les 16 h i fins la finalització dels correfocs.

S’habiliten reserves d’estacionament per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda, que disposin de targeta d’aparcament vigent, al c. de Sant Miquel, abans del c. de Sant Joan Bosco, i al c. de Balmes, passat el c. d’Antoni Mampel.

S’afectarà la mobilitat dels vianants que creuin la pl. de la Vila, que hauran de vorejar-la pel vial perimetral, així com puntualment durant el transcurs de les diverses cercaviles i correfocs.

Obres de la xarxa d’aigües

Restarà tallat a la circulació de vehicles el c. de Mossèn Jacint Verdaguer, entre els carrers d’Antoni Mampel i d’Àngel Guimerà, el dilluns 25 de juliol, des de les 8 i fins les 17 h, per reparacions a la xarxa d’aigües en dos trams, front la pl. de Narcís Lunes i a la cruïlla amb el c. d’Àngel Guimerà. S’afectarà l’estacionament en aquests punts en els mateixos horaris.

Afectacions al transport públic

Des del divendres 22 de juliol, a les 14 h, i fins al dilluns 25 de juliol, a la finalització del servei:

 • El servei de transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i interurbà línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona, es veurà afectat i haurà de circular desviat pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

Podria haver alguna coincidència puntual amb correfoc infantil el diumenge al vespre a la cruïlla dels carrers de Rafael Casanova i Ramon Poch.

Des del divendres 22 de juliol, a les 19 h, i fins al dilluns 25 de juliol, des de l’inici del servei i fins la finalització del servei:

 • Desviament de les línies L60 sentit Sant Joan Despí, L61 sentit Sant Boi de Ll. i L62 i e20 sentit Torrelles de Ll., des del c. de Barcelona i fins al c. de Claverol, per les ctres. BV-2002 i BV-2005. Parades afectades: totes entre Barcelona-Girona i La Foneria. S’habilitaran parades provisionals a la ctra. de Sant Boi/c. Llobregat, ctra. de Sant Boi/c Antoni Mampel, ctra. de Sant Boi/c. Pas del Llop, front el CAP Vila Vella, i a ctra. de Sant Boi/c. Primer de Maig.

El dissabte 23 de juliol, des de les 19 h i fins la finalització del servei:

 • Desviament de les línies SV1 i SV2 del Santvibus per la ctra. de Sant Boi i el c. de Llobregat, en comptes del c. d’Àngel Guimerà i el c. de Barcelona. Parades afectades: Barcelona/Dr. Robert i Barcelona/Mare de Déu de Núria. Parades alternatives: La Vailet/Parc del Mamut Venux i CAP El Serral.
 • Desviament de la línia SV3 del Santvibus des del c. de Llobregat, pels carrers de Barcelona, Girona, Albacete, Barbastre, Còrdova i Ciudad Real. Parades afectades: Llobregat i AVV El Trèvol. S’habilitarà parada provisional a Barcelona/Llobregat.
 • Podria haver alguna coincidència puntual amb cercaviles el dissabte al vespre a la cruïlla dels carrers de Llobregat i Barcelona.

El dissabte 23 de juliol, des de les 19 h i fins la finalització del servei, i el dilluns 25 de juliol, des de l’inici del servei i fins la finalització del servei:

 • Desviament de les línies SV1 i SV2 del Santvibus des del c. de Ciudad Real, per la tvra. de Barcelona i carrers de Torras i Bages, Puig Castellar, Mare de Déu del Carme i Montjuïc. Parades afectades: Burgos/Badajoz, Centre diari de Sant Josep, Burgos/Albacete, Estació FGC Can Ros, Pavelló de Sant Josep, Albacete/La Capella, Girona, Pl. del Doctor Lagunilla, Pl. de Narcis Lunes i Can Comamala. Parades alternatives: Font de Sant Josep, Puig Castellar i AVV El Turó.
Posted in Incidències en la via pública