Ajuntament millora les instal·lacions i serveis

L’Ajuntament millora les instal·lacions i els serveis del Complex Esportiu Municipal – Piscina Montserrat Canals

  • Està prevista una inversió superior al mig milió d’euros per portar a terme accions com la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la reactivació de la zona de wellness

El 2023 serà un any de canvis al Complex Esportiu Municipal – Piscina Montserrat Canals. L’Ajuntament té sobre la taula diversos projectes d’inversió per millorar els serveis i les instal·lacions de l’equipament. Algunes començaran aquest mateix mes de gener i d’altres s’aniran desenvolupant durant l’any. La primera fase d’actuacions, les del primer trimestre, suposarà una inversió de més de mig milió d’euros: gran part de la despesa l’assumirà directament el Consistori, mentre que l’altra entra dins la concessió del servei, que té adjudicat Llop Gestió Esportiva SL.

Les actuacions emmarcades en el primer trimestre tenen un pressupost de mes de mig milió d’euros, i seran:

  • Millorar la sostenibilitat de l’edifici mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques. S’inicien les tasques aquest mateix mes de gener.
  • Renovació de les dues façanes laterals de l’edifici que permetran millorar el confort i la seguretat així com reactivar tota la zona wellness. Començaran els treballs aquest mateix mes de gener.
  • Renovació de la gespa i la il·luminació de les pistes de pàdel. Incorporació de gespa d’última gama així com llums LED. S’iniciarà a mitjans del mes de gener.
  • Millora del sistema de filtratge de la piscina gran. Es farà al llarg del primer trimestre de l’any.

El regidor d’Esports, Xavi Gómez, ha destacat la importància d’unes obres que “serviran per donar un salt qualitatiu i oferir un millor servei a les persones usuàries”. I ha afegit: “Volem que el veïnat disposi de les millors instal·lacions esportives possibles; és un eix clau del govern municipal. Invertim perquè els equipaments siguin més complets, accessibles i adequats per la pràctica de l’esport”.

Hi ha molts més projectes d’inversió que s’executaran a partir de la segona meitat de l’any. Entre aquestes, destaquen la renovació de les sales de fitness i d’activitats dirigides, incorporant nou material esportiu i maquinària, i millorant l’acústica i la imatge.

 

 

Posted in Esports