Calendari de portes obertes i preinscripcions als centres educatius de Sant Vicenç dels Horts

  • Les famílies vicentines podran conèixer els projectes educatius i les instal·lacions de les escoles i instituts a partir d’aquest mes de febrer

Abans que comenci el període de preinscripcions, els centres educatius organitzen jornades de portes obertes per presentar els seus projectes a les famílies vicentines. Enguany es recuperen les sessions presencials, però caldrà demanar cita prèvia i els grups seran reduïts. Per a mes informació, s’ha de contactar  amb cada centre educatiu.

L’educació és clau per millorar la qualitat de vida de les persones i l’eina bàsica per al progrés d’una societat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts té com a prioritat les polítiques educatives”, ha afirmat l’alcalde, Miguel Comino.

Entre les diverses actuacions municipals que l’Ajuntament tira endavant, destaquen:

  • la creació del consell municipal d’infants
  • la iniciació a l’aprenentatge musical
  • els tallers de suport i acompanyament educatiu
  • el passaport Edunauta, una proposta per gaudir d’activitats educatives en família
  • l’ampliació a totes les escoles bressol del programa de prevenció i detecció d’alteracions en el desenvolupament infantil

Per la seva banda, la regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha volgut animar a la ciutadania a implicar-se en l’èxit educatiu de l’alumnat vicentí: “Us convidem a participar activament de la vida dels centres,  i a crear vincles amb l’entorn i la ciutat, a confiar-hi, a formar-ne part i a tenir-hi un paper actiu, especialment a les AFA de les escoles i instituts”.

En aquest sentit, des del Consistori, també s’ofereix suport a les famílies en l’acompanyament dels fills i filles amb programes com l’Eduquem en família, que inclou tot un seguit de xerrades i formacions al voltant de la criança i la tasca d’educar.

Properament, l’Ajuntament enviarà a les famílies la Guia Educativa, on es podrà consultar el calendari de preinscripció, les dades de contacte de tots els centres educatius del municipi i el calendari de portes obertes. Les jornades han començat al febrer i s’allargaran fins el mes de maig.

Trobareu tota la informació sobre Educació a Sant Vicenç dels Horts en aquest enllaç

Posted in Educació