Consulta el programa de Festa Major d’Estiu 2023

  • En aquest espai pots consultar les activitats del programa de Festa Major, que se celebra del 21 al 24 de juliol.

Torna la Festa Major d’Estiu, torna l’alegria a Sant Vicenç dels Horts. És moment de sortir al carrer, de gaudir de les nostres famílies, amistats, veïnat, i de fer poble.

Vivim temps complicats, en què la democràcia es veu amenaçada pels corrents extremistes que arriben cada cop amb més força i ara, més que mai, s’ha d’apostar per la inversió pública i per la cultura. Perquè la cultura és democràcia, suposa justícia social, incrementa la igualtat d’oportunitats i forma societats més equitatives.

I tot això només serà possible si hi anem de bracet amb el teixit associatiu, de les entitats, que són el motor del municipi i l’ànima de la Festa Major i que han de ser el centre de l’acció cultural de Sant Vicenç dels Horts. Cal recuperar les tradicions populars i encoratjar el talent jove vicentí, que és el present i el futur de la nostra societat.

La Festa Major és un bon lloc per conèixer el potencial cultural que tenim i que ha de continuar creixent els pròxims anys. Engresquem a tothom a gaudir d’uns dies plens de màgia, art i somriures.
Visca la Festa Major d’Estiu!

Consulta el programa: 

Posted in Cultura