Consulta les afectacions a la mobilitat pels actes culturals dels propers dies

 

Del 8 al 13 de juny hi haurà diverses activitats a la via pública, fet que comportarà afectecions a la mobilitat habitual. Us les resumim:

 

Festes del barri de la Vinyala

Restaran tallats a la circulació de vehicles els carrers del Mestre Pérez Moya, de la Marinada i de la Vinyala, fins al c. del Doctor Ferran, des del dimecres 8 de juny, a les 10 hores, i fins al dilluns 13 de juny, a les 13 hores. També quedarà prohibit l’estacionament de vehicles.

Es garantirà l’accés als carrers de la Vinyala i del Doctor Ferran des de la pl. de Carme Llinàs, habilitant el c. de la Vinyala amb doble sentit de circulació.

L’itinerari alternatiu pels vehicles serà pels carrers de Sant Josep, del Claverol, d’Abadessa Reverter i de la Unitat.

La circulació dels vianants es pot veure afectat en les voreres per l’ocupació amb elements, però el pas quedarà garantit, inclòs per les persones amb mobilitat reduïda.

No s’afecta al transport públic.

 

Estiu de Cultura

Restarà tallat a la circulació de vehicles els accessos a la pl. de la Vila des dels carrers de Rafael Casanova, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel i Francesc Moragas, el dissabte 11 de juny des de les 18 h i fins la matinada següent a la 1 h. Es veuran també afectats per a l’accés de vehicles (des de la pl. de la Vila) els carrers de Rafael Casanova, de Mossèn Duran, Nou, de Nadal i de Francesc Moragas. L’itinerari alternatiu serà pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.
Es prohibirà l’estacionament entorn a la pl. de la Vila.

S’afectarà la mobilitat dels vianants que creuin la pl. de la Vila, que hauran de vorejar-la pel vial perimetral.

El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal des de les 17.30 h i fins la finalització del servei del transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i interurbà línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona. Es circularà desviat pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.
Les parades afectades són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

 

Festa dels Bombers voluntaris

Restaran tallats a la circulació de vehicles el c. de Sant Joan, entre el lateral de la ctra. de Torrelles i el c. de la Masia de Can Coll, i el c. de la Masia de Can Coll, fins passada la masia, el diumenge 12 de juny, des de les 7 i fins les 18 hores. També quedarà prohibit l’estacionament de vehicles des de la nit anterior, a les 21 hores.

Es garantirà l’accés al c. de la Masia de Can Coll, des del c. de la Baixada del camp de futbol, habilitant el doble sentit de circulació.

La circulació dels vianants es pot veure afectat en les voreres per l’ocupació amb elements, però el pas quedarà garantit, inclòs per les persones amb mobilitat reduïda.

El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal des de la línia interurbà línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona. Es circularà desviat per l’av. de Torrelles i el c. del Claverol.
Les parades afectades són Sant Joan/Masia de Can Coll i Masia de Can Coll/Baixada del camp de futbol. S’habilitaran parades provisionals Av. de Torrelles/Sant Joan i la Foneria.

Posted in Incidències en la via pública