Més recursos per a les entitats educatives per donar suport a infants i joves

  • El Ple municipal debatrà l’aprovació inicial de la cessió gratuïta de dispositius informàtics a les associacions de famílies i entitats socioeducatives sense ànim de lucre
  • La sessió serà dijous 19 de gener a les 19 h a la sala de Plens i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts continua apostant per l’èxit educatiu i per donar suport a infants i joves amb necessitats socials. Així, en la propera sessió del Ple municipal es debatrà l’aprovació inicial de la sessió gratuïta de dispositius informàtics a les associacions de famílies i entitats socioeducatives sense ànim de lucre. D’aquesta manera es contribueix a pal·liar els efectes de la bretxa digital en l’accés a les noves tecnologies, a més que milloren els recursos que les entitats ofereixen a l’alumnat per fomentar la igualtat d’oportunitats.

La sessió serà dijous 19 de gener, i començarà a les 19 h a la sala de Plens de la Casa de la Vila. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Pròrroga del SIAD

Per altra banda, el Ple debatrà la pròrroga del contracte de servei d’atenció jurídica del SIAD A prop teu, de Sant Vicenç dels Horts. El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) es troba a la Foneria, està format per un equip de professionals que faciliten a les dones informació, i porta a terme accions de sensibilització i assessorament per garantir els seus drets civils i personals, així com assegurar la igualtat d’oportunitats entre els homes i les dones.

Audiència Pública, el 26 de gener

Les audiències públiques se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 26 de gener, a les 18 h, i el veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per Sant Vicenç TV.

Posted in Ple municipal