El SAI amplia el seu servei amb atenció presencial les tardes de dilluns al CCC Virgínia Amposta

  • L’Ajuntament continua atenent pel matí a La Foneria de dilluns a divendres (amb cita prèvia)
  • El Servei Municipal d’Atenció Integral (SAI) té com a missió garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals i erradicar l’LGTBIfòbia

 El SAI (Servei Municipal d’Atenció Integral) incorpora l’atenció presencial per la tarda. Concretament, es podrà acudir al CCC Virgínia Amposta (Carrer d’Antoni Mampel, 1, 3) els dilluns de 16 a 18 h, amb cita prèvia. L’Ajuntament també amplia l’horari d’aquest servei a La Foneria (Carrer Claverol 6-8), de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

La regidora de Feminisme i LGBTI, Inma Moyano, ha indicat que amb aquesta ampliació: “arribem a un públic que pel matí no pot anar al SAI, sobretot persones en edat laboral, i guanyem en la qualitat del servei, al poder donar atenció presencial a persones que fins ara l’ havien rebut únicament a distància, o que no havien pogut accedir”.

El SAI de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts té com a missió garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals i erradicar l’LGTBIfòbia. És un servei gratuït i confidencial, adreçat a persones, físiques i jurídiques, associacions, entitats i institucions municipals, que ofereix:

  • Informació sobre diversitat sexual, afectiva i de gènere i sobre activitats programades
  • Tràmit de documentació (canvi de nom i sexe), incidències i denúncies
  • Suport psicològic en cas de discriminació i/o agressió i acompanyament psicosocial a persones LGBTI+, famílies i al seu grup d’iguals
  • Formació a entitats, públiques i privades, sobre la realitat LGBTI+
  • Derivació a altres serveis, professionals i/o entitats

Podeu contactar amb el SAI al 627 379 601 (telèfon amb WhatsApp), per correu electrònic a sailgtbi@svh.cat, i a Instagram a @sailgtbisvh.

Posted in Igualtat