En marxa dues intervencions a les carreteres de Sant Boi i Torrelles per millorar la mobilitat

  • S’instal·larà una nova marquesina per autobusos davant la Vailet i es millorarà la corba de l’avinguda Central de Sant Antoni amb el carrer de Pompeu Fabra

La Diputació de Barcelona ha iniciat dues actuacions per millorar la mobilitat a Sant Vicenç dels Horts. En concret farà obres a la carretera de Sant Boi (BV-2002) i a la carretera de Torrelles (BV-2005), vies que són de la seva competència. Els treballs s’allargaran unes dues setmanes i provocaran talls intermitents del trànsit, que se senyalitzaran degudament.

Primer tindran lloc les obres a la carretera de Sant Boi. Just davant de la Vailet s’instal·larà una parada d’autobús nova, amb una plataforma d’accés i una marquesina. Es farà un nou tram de vorera entre la carretera i el lateral. Així, els autobusos passaran a circular per la calçada central.

A l’acabar, s’iniciaran les obres a la carretera de Torrelles. En el punt amb l’encreuament amb el carrer de Pompeu Fabra, la via fa una corba prou pronunciada que fa que els vehicles grans envaeixin parcialment el carril contrari quan la tracen. Així, se suavitzarà el traçat i, per fer-ho, caldrà refer la vorera i guals del pas de vianants.

 

Posted in Territori i mobilitat