Es normalitza la circulació a l’encreuament de la carretera de Sant Boi amb el carrer d’Àngel Guimerà

  • Desapareix, per tant, l’accés temporal en sentit contrari des del c. del Pas del Llop al c. del Doctor Fleming

Han finalitzat les obres de renovació del col·lector d’aigües a l’eix del c. d’Àngel Guimerà, que afectaven al lateral de la carretera de Sant Boi, i a partir del dimarts 5 de juliol quedarà restablerta la circulació habitual dels vehicles. D’aquesta manera, es podrà tornar a accedir en vehicle al lateral de la carretera de Sant Boi des del c. d’Àngel Guimerà i el sentit de circulació es mantindrà fins la cruïlla amb el c. del Pas del Llop. Desapareix, per tant, l’accés temporal en sentit contrari des del c. del Pas del Llop al c. del Doctor Fleming.

Recordem que la mobilitat en aquesta zona s’ha modificat des de l’inici del projecte de remodelació del carrer del Comerç. Així, els vehicles que baixin pel carrer del Pas del Llop ja no poden girar a l’esquerra per incorporar-se a aquest carrer. L’objectiu és reduir el trànsit rodat al carrer del Comerç, de manera que ara només hi haurà un sentit de circulació (en direcció Sant Boi) en el tram comprés entre el carrer del Doctor Fleming i el del Pas del Llop. En els propers mesos, aquest tram tindrà plataforma única i voreres ben amples.

En aquest sentit, els vehicles que baixin pel carrer del Pas del Llop només tenen una direcció possible, fins a la carretera de Sant Boi. Per afavorir que els vehicles que circulen pel carrer de Rafael Casanova accedeixin més ràpidament a la carretera de Sant Boi, s’ha instal·lat un doble semàfor sincronitzat al carrer del Pas del Llop, a l’altura del CAP Vila Vella. Fins ara, el pas de vianants anterior a la cruïlla no tenia semàfor i feia que s’alentís el trànsit.

 

Posted in Incidències en la via pública