La Casa de la Vila s’il·lumina de blau per commemorar els dies internacionals de l’Educació Social i la Dislèxia

  • L’objectiu és donar suport al col·lectiu professional que treballa per a la igualtat d’oportunitats i la cohesió, i també al 10% de la població que pateix dificultats en l’aprenentatge

Durant dues jornades la façana de la Casa de la Vila lluirà una il·luminació de color blau turquesa. En concret serà el dissabte 2 i el divendres 8 d’octubre, dies en que es commemoren dues diades internacionals: de l’Educació Social i de la Dislèxia, respectivament.

Volem visibilitzar la tasca tan important que duen a terme les persones que es dediquen a fomentar una societat més igualitària i justa”, explica Mireia Vergés, regidora de Serveis Socials. “L’equip de professionals municipal que es dediquen a l’educació i el treball social, a més de les entitats, són un bastió per garantir la igualtat d’oportunitats i la cohesió a Sant Vicenç dels Horts”, ha afegit.

Per la seva banda, la regidora de Salut Pública, María Peláez, ha volgut remarcar que “el 10% de la població mundial pateix dislèxia i altres dificultats en l’aprenentatge, cal donar visibilitat a això i no estigmatitzar qui en pateix”.

L’Ajuntament convida als veïns i veïnes a acostar-se a la plaça de la Vila al capvespre i fotografiar-se amb l’edifici consistorial de fons, tenyit de blau, i compartir la imatge a les xarxes socials per donar suport a aquestes diades.

Posted in Joventut i infància, Salut i seguretat, Serveis socials