Ple ordinari de juliol

La Modificació del Pla General Metropolità a la zona del Front Sud, punt destacat del Ple municipal

  • Es debatrà l’aprovació inicial del document estratègic, amb l’objectiu de construir pisos i equipaments a l’espai proper a La Vailet, entre la carretera de Sant Boi i la circumval·lació que farà de frontera amb el Parc Agrari
  • El Ple serà demà, 21 de setembre, a les 18.30 h a la Casa de la Vila i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

El Ple municipal ordinari de setembre debatrà l’aprovació inicial de la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM). L’objectiu és adequar un espai triangular proper a La Vailet, per construir-hi pisos i equipaments. Es tracta del projecte del Front Sud, un solar allunyat de l’horta i que en cap cas afecta al Parc Agrari, on es faria habitatge social en els pròxims sis anys.

Els pisos es construirien entre l’actual carretera de Sant Boi i on ha d’anar la circumval·lació que marcarà la línia divisòria amb el Parc Agrari. En concret, la Modificació del Pla General Metropolità proposa construir fins a 139 habitatges, dels quals 78 es destinaran a habitatge de protecció pública. I com a mínim, 39 habitatges de protecció pública seran de lloguer.

La sessió començarà a les 18.30 h a la sala de Plens de la Casa de la Vila. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

El ple s’iniciarà amb una declaració institucional de les ciutats defensores dels Drets Humans. La declaració és un dels actes destacats de l’11a Quinzena de la Solidaritat Teresa Losada, que s’estendrà fins al 8 d’octubre.

Pla Educatiu d’Entorn dels cursos escolars

Un altre dels punts rellevants del plenari serà l’aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Generalitat de Catalunya mitjançant el departament d’Educació per al Pla Educatiu d’Entorn dels cursos escolars 2023-2024, 2024-2025, 2025-2026 i 2026-2027.

L’Audiència Pública

Una setmana després del Ple municipal, el 28 de setembre, se celebrarà l’Audiència Pública. Serà a la Sala de Plens a les 18.30 h.

Posted in Ple municipal