La prova esportiva Senders Can Costa Trail provocarà afectacions puntuals a la mobilitat

  • El diumenge 3 d’octubre es tallaran diversos carrers del barri entre les 9.50 i les 14 h per garantir la seguretat de la cursa

Els camins forestals de Can Costa seran l’escenari d’una nova prova esportiva que s’estrena a Sant Vicenç dels Horts. Es tracta de la 1a Senders Can Costa Trail, que tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre pel matí. Per garantir la seguretat de la cursa, així com la instal·lació dels serveis organitzatius de la mateixa, hi haurà diverses afectacions a la mobilitat.

Així, serà necessari el tall de trànsit de vehicles en diverses franges horàries entre les 9.50 i les 14 h als carrers de Sàhara, de Vilanova i la Geltrú i de Linares, tram entre Vilanova i la Geltrú i Hellín, durant el pas de la cursa. Es prohibeix l’estacionament entre les 5 i les 13.30 h. Tampoc es podrà circular en vehicle en els següents vials adjacents: c. de Vic, camí de Mas Vila, c. d’Hellín i c. de Ciutat del Remei.

Els guals permanents dels vials indicats es veuran afectats per a l’entrada i sortida de vehicles durant el transcurs de la cursa. S’informa expressament mitjançant avisos. Als carrers de Sant Sebastià i de Vilafranca del Penedès només es podrà sortir en vehicle. Els talls de trànsit seran realitzats per la Policia local i es comptarà amb personal voluntari per al control de les cruïlles.

No hi haurà afectació al transport públic perquè el diumenge el Santvibus no circula. També es garantirà la circulació dels vianants per les voreres i es regularan els creuaments als passos de vianants.

Nova afectació el dilluns 4 d’octubre

Per altra banda, uns treballs en un habitatge particular mitjançant camió grua serà necessari el tall a la circulació de vehicles al c. del Serral, tram entre la ctra. de Sant Boi i el c. de l’Agricultura, el proper dilluns 4 d’octubre, de les 10.30 a les 12 h.

No s’afecta l’estacionament ni la mobilitat dels vianants. Es garantirà l’entrada i sortida als guals permanents.

 

Posted in Esports, Incidències en la via pública