L’alcalde Miguel Comino demana a la Generalitat que es concertin totes les places de la futura residència de la gent gran

  • Hi ha hagut una trobada a l’Ajuntament amb el delegat de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, amb qui s’ha tractat altres temes d’interès com les millores pendents a l’Escola Sant Jordi o la millora de l’atenció ciutadana a l’oficina del SOC

El dimarts 19 d’octubre es van reunir l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral. El representant de l’executiu català va visitar la Casa de la Vila i va signar el llibre d’honor, abans de reunir-se amb el batlle durant dues hores. “Valorem positivament aquesta trobada, ha estat profitosa i hem pogut traslladar diversos temes que són de vital importància pel futur de la ciutat”, va explicar l’alcalde al finalitzar la reunió. El tema al que es va dedicar més estona és el de la residència de la gent gran, que és previst que es construeixi al costat del Molí dels frares.

El batlle va reivindicar la concertació de les més de 80 places previstes en la declaració d’intencions que hi havia signada amb l’anterior govern. “Nosaltres volem consolidar aquella declaració d’intencions amb un conveni ferm de concert de places, que és la única possibilitat que tenim per poder desenvolupar aquest projecte que és tan important per a la gent gran del municipi”, explica Comino.

Més enllà d’aquest tema, també es va parlar del futur de l’escola Sant Jordi, la importància que tenen les obres que hi ha encara pendents. De fet, és l’únic centre públic que encara no ha rebut aquesta inversió per part de la Generalitat de Catalunya. Per altra banda, es va demanar la millora de l’atenció que ha de tenir la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts tant en els ambulatoris com en el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), atès que molta gent ha fet arribar queixes al consistori.

Per últim, Miguel Comino va aprofitar per demanar col·laboració a la Generalitat per a alguns projectes que s’han iniciat recentment. Per exemple, en el conveni de col·laboració entre la Fundació Iris, Càritas i l’Ajuntament per tenir espais d’emergència habitacional. I també en el projecte Singular, que es tira endavant conjuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’entitat Solidança, per trobar oportunitats laborals per a les persones de la ciutat que més dificultats estan trobant en aquests moments.

Posted in Educació, Gent gran, Territori i mobilitat