Lluc Crusellas és guardonat amb el premi de Millor Xocolater del Món

  • El pastisser ha participat en la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts; i el seu establiment compta amb un premi Fava de Cacau

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts felicita al pastisser osonenc Lluc Crusellas, que acaba de proclamar-se Millor Xocolater del Món al campionat mundial de mestres xocolaters celebrat a París. Crusellas va impressionar el jurat en les tres proves del campionat del món, destacant una figura en forma d’elefant de tres metres d’alçada i més de 100 kg de pes (feta íntegrament amb xocolata).

El vincle de Crusellas amb la ciutat és ferm, atès que va participar en l’edició de l’any passat de la Mostra Internacional de Pastisseria, organitzat per l’Ajuntament i el mestre pastisser vicentí Eugeni Muñoz, i ha treballat activament per promocionar el certamen. A més, el seu establiment (la Pastisseria El Carme de Vic), compta amb un guardó Fava de Cacau com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha emfatitzat les felicitacions a Lluc Crusellas i ha afirmat: “És un honor comptar amb pastissers de la talla del Lluc Crusellas en la nòmina de professionals que fan créixer la Mostra Internacional de Pastisseria any rere any”. El regidor també ha volgut posar en valor l’organització del certamen: “Gràcies al talent, passió i compromís del gran Eugeni Muñoz, Sant Vicenç dels Horts és referent en el món pastisser i, conjuntament amb en Lluc i altres mestres, treballarem per consolidar la Mostra i fer-la encara més internacional”.

El jove talent osonenc forma part, així, de l’elenc de mestres pastissers que han passat per la Mostra Internacional de Pastisseria, que se celebra cada any a Sant Vicenç dels Horts a finals de gener. Gràcies a la tasca de recerca constant de talent del director artístic de la Mostra Internacional de Pastisseria, l’Eugeni Muñoz, els millors exponents de la pastisseria se citen a la ciutat i la situen en el panorama internacional.

Posted in Ocupació i empresa