motiu de les avaries

Endesa exposa el pla de millora integral per resoldre els talls de llum al barri de Sant Josep

  • A petició de l’Ajuntament, la companyia ha explicat avui al veïnat el motiu de les avaries, un cable defectuós, i com avancen les obres
  • S’està enllestint la instal·lació de línies noves i en breu es modernitzaran dues casetes per arreglar a distància possibles incidències en el futur

Responsables d’Endesa s’han reunit aquest matí amb el veïnat i amb el Govern Municipal per explicar com avancen les obres de millora de la xarxa elèctrica al barri de Sant Josep. L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, havia instat la companyia a presentar els seus compromisos del pla de millora integral i urgent amb què s’han de resoldre de manera definitiva els talls de llum.

En aquest sentit, ja s’està enllestint la instal·lació dels cables nous i en breu es modernitzaran dos centres transformadors del barri. Aquests es controlaran a distància per guanyar temps en la resolució de futures avaries. Si hi ha cap incidència, des de la central es podrà manipular la instal·lació i, per tant, no caldrà que personal tècnic es desplaci a la zona.

Un cable defectuós és la causa dels talls de llum que pateix part de la ciutat els últims dies, especialment el barri de Sant Josep. Després de diversos intents d’arreglar el cable defectuós, l’alcalde, Miguel Comino, va demanar la setmana passada “una solució urgent i definitiva a la zona”. El batlle ha agraït novament “la paciència i la comprensió del veïnat” i ha demanat a l’empresa que “esmercin els esforços que calguin per garantir els drets dels vicentins i les vicentines”.

 

Posted in Territori i mobilitat