Noves afectacions per les obres del col·lector d’aigües del c. d’Àngel Guimerà

  • Fins a principis de juny canviarà el sentit de circulació del lateral de la carretera de Sant Boi fins a Pas del Llop

A partir del dimecres 27 d’abril continuaran les obres de renovació del col·lector d’aigües a l’eix del c. d’Àngel Guimerà, que afectaran al lateral de la carretera de Sant Boi. Per aquest motiu fins a principis de juny el tram comprès fins al carrer del Pas de Llop patirà modificacions.

En primer lloc, l’accés al lateral des del carrer Àngel Guimerà quedarà tallat, perquè just en aquest punt es faran les obres. Això farà que, per mantenir que es pugui circular per aquest lateral, es canviï el sentit de la circulació. Així, s’hi accedirà des del carrer del Pas del Llop, i anirà sentit Pallejà fins al carrer del Doctor Fleming. En el tram entre el Doctor Fleming i Àngel Guimerà, com que serà un carrer sense sortida, es permetrà la circulació en ambdós sentits.

S’instal·larà la corresponent senyalització viària temporal durant la fase d’obres, per indicar els canvis en els sentits de circulació, així com per informar de l’accés alternatiu al CAP. Es modificaran també les fases semafòriques, per tal de deixar fora de servei temporalment el semàfor del lateral de la ctra., i incrementant el temps de la fase de sortida del c. del Pas del Llop.

Les properes fases d’obres el col·lector d’aigües implicaran el creuament sota la línia del ferrocarril (FGC) i al c. de Torras i Bages. Se n’informarà oportunament.

Posted in Incidències en la via pública