Oberta la convocatòria d’ajudes per les despeses d’escolarització, activitats extraescolars i casals d’estiu

  • Es poden sol·licitar al Servei d’Informació i Atenció a la Ciutadania fins el 28 de maig en el cas de les subvencions pels casals d’estiu; fins el 10 de setembre en el cas de les despeses d’escolarització i menjador; i fins el 30 de setembre per a les activitats extraescolars

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa a disposició de la ciutadania, un any més, la convocatòria de subvencions i prestacions econòmiques de caràcter social, per contribuir a finançar activitats relacionades amb l’escolarització i el lleure dels infants i joves. Les ajudes es destinen a famílies amb necessitats socials i econòmiques, i s’encaminen cap a afavorir que els seus fills i filles tinguin accés a les mateixes activitats que la resta d’alumnat amb igualtat d’oportunitats.

Les activitats que es financen són:

  • Activitats extraescolars esportives (amb un màxim d’una activitat per esportista), d’aprenentatges de llengües estrangeres, musicals, expressió artística i tecnologia (amb un màxim d’una activitat entre llengües estrangeres, musicals, expressió artística i tecnològica) (P3 a 4t ESO).
  • Casals d’estiu (P3 a 4t ESO)
  • Les Escoles Bressol Municipals (P0 a P2)
  • Menjadors escolars (P3 a 4t ESO)
  • Despeses d’escolarització (materials escolars, sortides, etc) (P3 a 4t ESO).

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha explicat: “Anualment convoquem aquestes ajudes per fomentar que tots els infants i joves de Sant Vicenç dels Horts puguin gaudir de les mateixes oportunitats de participar en activitats socioeducatives i lúdiques”. La regidora ha afegit: “A més, després d’un any de pandèmia les desigualtats s’han incrementat i aquestes ajudes són més necessàries que mai”.

Com fer les sol·licituds?

Al Registre electrònic general de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, amb certificat digital (adjuntant la documentació requerida en les bases de la convocatòria). Es posa a disposició un telèfon d’ajuda per presentar la sol·licitud electrònica: 936 260 661.

També es pot anar presencialment mitjançant cita prèvia al SIAC (Servei Integral d’Atenció Ciutadana), situat a l’edifici municipal de Can Comamala, al carrer Jacint Verdaguer, 105-113

Aquesta cita prèvia es podrà demanar:

– Per telèfon: 936 260 661- 900.111.656

– Web municipal: www.svh.cat

Posted in Educació