Policia Local deté un home que intentava furtar en l’interior d’un cotxe a una benzinera

Policia Local deté un home que intentava furtar en l’interior d’un cotxe a una benzinera

  • L’actuació va permetre la recuperació d’un mòbil sostret en una altra estació de servei

La Policia Local va detenir un home a l’estació de servei Galp del carrer Llobregat davant d’un intent de furt a l’interior d’un cotxe, mentre el conductor del vehicle estava posant benzina. Els fets van tenir lloc el passat 20 d’octubre al matí i han sigut el resultat d’una ràpida i eficaç actuació per part de la Policia de Sant Vicenç dels Horts.

Una de les missions dels cossos de seguretat és la tasca preventiva, que va quedar demostrada amb aquesta operació. Els agents, de camí al barri de La Guàrdia, van observar una persona ajupida al costat d’un vehicle, amb indicis que podria estar cometent un delicte. Els agents van realitzar un escorcoll a l’home, i durant la inspecció van trobar una petita bossa que contenia una substància que podria ser estupefaent, així com un telèfon mòbil que no podia ser desbloquejat i no estava registrat a nom de l’individu.

En base als fets observats i els elements trobats, l’home va ser detingut i traslladat a la Prefectura de la Policia Local. Finalment, la investigació va permetre identificar a la titular del telèfon mòbil trobat a l’escorcoll. En conversa telefònica, el seu marit va assegurar que havien sostret el dispositiu a la seva dona al matí a una benzinera de Cornellà de Llobregat seguint un modus operandi similar al cas de Sant Vicenç dels Horts. El detingut va ser traslladat al CUAP El Serral i posteriorment a la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Llobregat.

La ràpida resposta de la Policia Local de Sant Vicenç va prevenir un possible furt i va permetre la recuperació del telèfon mòbil. En llocs concorreguts o de molt moviment, com una benzinera, cal tenir cura de les pertinences personals i extremar les precaucions a l’hora de fer benzina.

Posted in Salut i seguretat