Poliesportiu Municipal Sant Josep

L’Ajuntament organitza la primera festa d’aniversari per a joves que fan els 18 anys

  • Tindrà lloc el 16 de desembre al vespre al Poliesportiu Municipal Sant Josep
  • Es farà un sorteig per regalar un curs d’autoescola, uns auriculars i entrades a la festa de Cap d’Any, entre d’altres obsequis

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts celebra per primera vegada una festa per a les persones joves que enguany fan la majoria d’edat. Es tracta d’una iniciativa per fomentar la convivència i la cohesió del jovent, a més d’una oportunitat per reunir-se amb representants municipals i parlar de temes de la ciutat que els interessen.

La celebració dels 18 anys tindrà lloc el 16 de desembre de 20 a 23 h al Poliesportiu Municipal Sant Josep. Hi haurà aperitiu, un concert amb DJ i altres sorpreses. El consistori ha enviat cartes a totes les persones empadronades que fan els anys per convidar-les.

L’Alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, els ha animat a tots i totes a venir: “Després de patir més de dos anys la pandèmia, creiem que us mereixeu un reconeixement i hem pensat en aquesta proposta. Si aquesta mesura funciona, li donarem continuïtat”.

A més, amb el suport de la Unió de Botiguers de la ciutat, es farà un sorteig on es regalarà:

  • Un curs per obtenir el carnet de conduir amb 17 classes pràctiques incloses a l’Autoescola Elias.
  • Uns auriculars sense fils de la marca LG.
  • Paquets de dues entrades a la bolera de la Vailet (inclou partida, entrepà i consumicions) i dues entrades pel cinema.
  • 30 entrades per a la pista de gel.
  • 10 entrades per a la festa de Cap d’Any

A part, totes les persones assistents obtindran vals de descompte per a diverses activitats i comerços del municipi, cortesia del teixit comercial local.

Posted in Joventut i infància