Oficina de Transició Ecològica i Energètica

Sant Vicenç dels Horts obre l’Oficina de Transició Ecològica i Energètica, ubicada a Can Comamala

  • El servei municipal assessora a particulars i a empreses per iniciar projectes de transició energètica i climàtica en els edificis perquè siguin més sostenibles

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa la nova Oficina local de Transició Energètica i Climàtica. Ja s’ha signat el contracte amb l’empresa encarregada de gestionar-la, que té una durada inicial de dos anys. Un dels serveis destacats que oferirà serà l’assessorament a particulars i empreses del municipi en el desenvolupament de projectes per adequar habitatges o establiments industrials i/o comercials, perquè siguin més eficients energèticament i incloguin criteris de sostenibilitat ambiental.

La regidora de Medi Ambient, María Peláez, ha explicat: “Complim un dels compromisos del mandat, i facilitem al conjunt de la ciutadania i teixit econòmic els recursos necessaris per fer el pas cap a una ciutat més sostenible. El Govern Municipal està plenament compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per Nacions Unides: el planeta es protegeix ja des del món local”.

L’assessorament s’oferirà a Can Comamala dins l’horari d’atenció al públic de l’edifici, i s’haurà de sol·licitar mitjançant instància. Des de l’Oficina es posarà en contacte amb les persones sol·licitants del servei per acordar el dia i l’hora. L’assessorament serà sobre:

  • La viabilitat tècnica, econòmica i normativa del projecte
  • Un càlcul aproximat del cost del projecte
  • Línies de finançament incloent subvencions
  • Tràmits a realitzar
  • Relació de professionals i/o empreses homologades o certificades que puguin executar i/o redactar el projecte

L’horari de l’equipament és de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i de dilluns a dijous de 16.30 a 18 h. Per a més informació, podeu trucar al 900 111 656.

 

Posted in Medi ambient