Quatre persones detingudes en un dispositiu policial conjunt a la rambla del Llobregat

Quatre persones detingudes en un dispositiu policial conjunt a la rambla del Llobregat

  • Es va desenvolupar sense incidents i van intervenir-hi la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional
  • Entre les detencions, hi ha les persones que ocupaven dos immobles al carrer de Badajoz i de Rafael Casanova

Després de dies de seguiment i de vigilància a la zona, aquest dimecres 29 de novembre a la tarda es va portar a terme un dispositiu policial conjunt a la rambla del Llobregat, format per la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional. Els agents van identificar una quinzena de persones i quatre d’elles, amb important historial delictiu al municipi, van ser detingudes.

Entre les detencions, hi ha les persones que ocupaven dos immobles al carrer de Badajoz i de Rafael Casanova. El dispositiu es va desenvolupar sense incidents. 

La regidora de Seguretat Ciutadana, María Peláez, ha destacat “la bona coordinació entre les policies com a element clau per continuar garantint la seguretat al municipi”. I ha afegit: “Les accions planificades i preventives, així com la comunicació constant entre els cossos, permet resoldre sense incidents situacions complexes”.

Col·laboració entre cossos

Sant Vicenç dels Horts treballa la seva seguretat de manera coordinada entre les diferents forces i cossos de seguretat, tal com queda recollit cada trimestre a les reunions de la Junta Local de Seguretat. L’òrgan destaca les tasques de prevenció com a element clau per detectar i evitar delictes, a més de reconduir situacions incíviques.

Al mandat anterior es va reinstaurar el calendari regular de reunions de la Junta Local de Seguretat, amb un total d’11 trobades, i la bona coordinació entre les forces policials i de seguretat contribueix a consolidar Sant Vicenç dels Horts com un municipi segur.

En aquest sentit, de manera estable i periòdica es fa un treball transversal a l’entorn de l’estació de Can Ros i especialment amb població menor d’edat per reconduir situacions complexes d’incivisme i violència. En aquest dispositiu hi treballen, de manera coordinada, les forces policials, la seguretat de FGC i altres departaments municipals (especialment, Educació, Joventut i Participació), per garantir la convivència a la zona.

Pla de Convivència i Civisme

En aquest marc, fa anys que també es treballa a Can Ros i el Serral amb un Pla de Convivència i Civisme, amb diferents accions, entre les quals destaquen La Nit de Can Ros i El Serral: https://svh.cat/activitat/la-nit-de-can-ros/ 

A més, la Policia Local fa una vigilància dinàmica en tots els barris.

Posted in Convivència i civisme, Salut i seguretat