Sant Vicenç dels Horts es prepara per gaudir del Carnestoltes

  • Del 8 al 14 de febrer se celebraran a la plaça de la Vila i a la plaça Narcís Lunes activitats per a petits i grans, amb rues, balls i música.

Arriba una nova edició de la festa més esbojarrada de Sant Vicenç dels Horts: el Carnestoltes, organitzat per la Comissió de Carnestoltes i l’Ajuntament. El regidor de Cultura, Jordi Gil, anima a tothom a participar-hi: “Us convidem a celebrar aquest Carnestoltes, que enguany ha arribat més aviat que mai, al costat de la vostra família, amics, entitat, col·legi… De ben segur que gaudireu d’aquesta festa popular, on regna el bon ambient i la diversió”.

El 8 de febrer (Dijous Gras) a les 17.30 h a la plaça de la Vila donarem el tret de sortida al Carnestoltes amb la presentació de la Tribu Carnavalesca i el traspàs de poder de l’alcalde a la Tribu, amb la col·laboració de la Colla de Diables Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts. Seguidament, a les 18 h, els més petits prendran el protagonisme amb el ball de la Disfressada infantil, organitzat per l’Escola La Immaculada. No faltarà la música a les 18.20 h, amb la versió de l’himne de Sant Vicenç dels Horts. A les 18.30 h, serà l’hora de la festa amb la tabalada a càrrec dels Timbalers de la Colla de Diables Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts, acompanyada d’una pluja de caramels. I per recuperar forces, a les 19 h, tots a gaudir d’una deliciosa botifarrada d’ou popular.

Durant el cap de setmana hi haurà els esdeveniments més rellevants. Dissabte 10 de febrer serà la Vailetada: a les 11 h, encetarem amb una vibrant rua a càrrec dels grallers i timbalers de la Colla Castellera Els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, amb sortida des de la plaça de la Vila cap a la plaça de Sant Jordi. A les 11.15 h, els més petits rebran el pregó infantil a càrrec del Pebrotet, seguit d’una divertida animació amb Els Escarabats. A les 13 h, arribarà el moment de lliurar la medalla de Carnestoltes a totes les persones assistents, a càrrec de la Tribu Carnavalesca.

Ja el diumenge 11 de febrer, a les 11 h, el Carnestoltes continuarà a la plaça de la Vila amb el pregó de la Tribu Carnavalesca i una nova interpretació de l’himne de Sant Vicenç dels Horts. A les 11.30 h, no us perdeu la rua de Carnestoltes amb el següent recorregut: carrer de Rafael Casanova, plaça de la Vila, carrer de Rafael Casanova, carrer de Barcelona, carrer del Llobregat, carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, i arribada a la plaça de la Vila. La rua culminarà amb el ball de la Disfressada i la disbauxa final a càrrec de totes les comparses participants.

Dimecres de Cendra, 14 de febrer, a les 17.30 h a la Plaça de Narcís Lunes, tancarem el Carnestoltes amb una rua protagonitzada per la Tribu Carnavalesca, amb sortida des de la plaça de la Vila, i el següent recorregut: carrer de Barcelona, carrer d’Antoni Mampel, i arribada a la plaça de Narcís Lunes. A les 18 h, direm adeu al Carnestoltes amb la col·laboració de la Colla de Diables Àngels Diabòlics. I per acabar, a les 19 h, compartirem un ball i una sardinada popular a la plaça de Narcís Lunes, posant punt i final a uns dies plens de festa i diversió.

Programa del Carnestoltes SVH 2024

Posted in Cultura, Participació