Sant Vicenç dels Horts es prepara per la 4a Jornada de Portes Obertes FP Empresa

  • Els instituts Gabriela Mistral i Salesians donaran a conèixer a les empreses l’oferta formativa i el catàleg de serveis que ofereixen

Sant Vicenç dels Horts acollirà el 28 de març la 4a Jornada de Portes Obertes FP Empresa. Els instituts Gabriela Mistral i Salesians donaran a conèixer a les empreses del municipi i de l’entorn l’oferta formativa i el catàleg de serveis que ofereixen, amb especial atenció a la FP dual.

L’acte serà a les 13.45 h, als Salesians Sant Vicenç (c. Rafael Casanova, 132). Igual que en les edicions anteriors, l’objectiu és acostar les empreses de la zona als centres educatius, per posar en comú necessitats i serveis. D’aquesta manera, es vol facilitar la cooperació entre el món empresarial i l’educatiu, sobretot en relació a la FP dual, que porta l’alumnat a desenvolupar part de la seva formació en l’àmbit laboral.

Enguany, l’acte comptarà amb la intervenció del Gerent de la fundació Goierriko Herrien Ekintza (Guipúscoa) i del president del grup IRIZAR, fabricant internacional d’autobusos i autocars, que presentaran la seva experiència de col·laboració.

A més dels instituts, en l’organització de la jornada també hi participen la Unió d’Empreses de Sant Vicenç dels Horts, la Unió de Botiguers, PIMEC, l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat.

Per participar a l’acte, cal fer la inscripció en aquest enllaç o també al 93 380 71 00 o a empresa@svh.cat

Posted in Educació, Joventut i infància, Ocupació i empresa