S’inicia la temporada de bany a la Piscina Municipal de Sant Antoni – La Blava

  • L’Ajuntament organitza una sessió de dinamització per a gent gran (18 de juny), i una jornada de portes obertes per a tota la ciutadania (19 de juny)

Arriba l’estiu i, com cada any, obre les portes la Piscina Municipal de Sant Antoni – La Blava. L’equipament presenta una novetat important: s’ha ampliat la zona d’ombra amb més metres quadrats a la zona de pic-nic. Les entrades i abonaments es poden comprar amb antelació al web www.piscinesestiu.cat/lablava.

Durant aquesta temporada se seguiran els protocols que marqui el Procicat pel que fa a mesures per a la prevenció de la pandèmia Covid- 19. Així, es farà el control de la temperatura a l’entrar; caldrà deixar 2 metres de distància entre persones a la zona de platja; serà obligatori l’ús de la mascareta a la zona d’entrada, vestidors, zona de platja i circulacions dins de la instal·lació; i també s’haurà de fer ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada. Es podran fer servir els vestidors, tot i que es recomana no utilitzar-los.

El dissabte, 19 de juny, s’inicia la temporada de bany amb la jornada de portes obertes. El dia abans hi haurà una sessió de dinamització per la gent gran. Els dies 20 i 21 la piscina estarà oberta per les escoles i a partir del dia 23 la temporada reprendrà els horaris habituals: de dilluns a diumenge, de 10 a 20 h (laborables de juny i agost, d’11 a 20 h).

El regidor d’Esports, Xavi Gómez , ha animat a tothom a anar La Blava, tot recordant que “ no es pot abaixar la guàrdia perquè encara continua la pandèmia”. I ha afegit: “Hem millorat l’equipament perquè cada cop sigui més accessible i còmode. Amb seguretat, animem als vicentins i a les vicentines que gaudeixin de l’estiu a Sant Vicenç dels Horts, refrescant-se a la piscina municipal de la ciutat ”.

Ampliació del SantviBus

Com cada estiu el servei de transport públic Santvibus circularà els diumenges i festius, concretament els mesos de juny i juliol, amb el mateix horari que els dissabtes. Es poden consultar els horaris de les línies i el temps de pas real per parada al web del SantviBus i a l’ App mòbil .

Amb aquesta ampliació, el transport públic facilita que els veïns i veïnes es puguin desplaçar amb comoditat durant les jornades festives, en una època de l’any on moltes persones van a la Blava o agafen el carrilet per anar a altres municipis. Recordem que el SV3 és la línia que facilita l’accés a la Piscina Municipal de Sant Antoni – La Blava.

Posted in Esports