Un centenar d’infants iniciaran el curs a les escoles bressol municipals Petit Mamut i l’Alegria

  • Totes les famílies de Sant Vicenç dels Horts que han sol·licitat una plaça dins del termini l’han obtinguda
  • Serà el darrer curs de l’actual Petit Mamut, ja que es preveu que en el proper s’inauguri el nou centre

Les escoles bressol municipals ja han iniciat l’acollida dels infants que estan matriculats per aquest curs. Actualment hi ha 72 alumnes matriculats a L’Alegria (d’un total de 74 places), i 39 alumnes matriculats al Petit Mamut (d’un total de 41 places). Així, totes les famílies de Sant Vicenç dels Horts que van sol·licitar una plaça dins de termini han pogut matricular el seu fill o filla.

Durant aquesta etapa d’adaptació, les famílies poden portar els infants durant unes hores a l’escola bressol, on el personal del centre porta a terme activitats perquè es familiaritzin amb l’espai, i acompanyen als pares i mares per gestionar aquesta nova etapa de criança.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha afirmat: “Les escoles bressol municipals compten amb projectes educatius de gran qualitat, i fantàstiques professionals que vetllen pel desenvolupament de la petita infància”. Mirant al futur, la regidora ha explicat els nou projecte de la Petit Mamut: “Som a punt de viure l’inici de les obres, i la ciutat guanyarà un equipament modern, que comportarà un salt qualitatiu, amb aules més grans i lluminoses, i un gran pati”.

En aquest sentit, la nova escola bressol tindrà 458 m2 i un pati de 436 m2, constarà d’una planta baixa i un pis, i acollirà diverses aules comunes i polivalents. La nova escola bressol està dissenyada, a més, amb criteris d’accessibilitat, sostenibilitat i eficiència energètica. Podeu consultar més informació sobre el projecte i el seu emplaçament aquí

Posted in Educació