Preinscripció per a 2n cicle educació infantil, primària i secundària

PREINSCRIPCIÓ CURS 2024-2025

Del 6 al 20 de març de 2024 es podrà realitzar la preinscripció escolar per als ensenyaments del segon cicle d’educació infantil i educació primària i del 8 al 20 de març de 2023 per a l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Com fer la preinscripció escolar?

El tràmit s’haurà de fer en línia, a través del portal preinscripcio.gencat.cat

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) estarà disponible per oferir suport en el tràmit, així com per resoldre dubtes durant tot el procés.

Hi haurà dos tipus de sol•licitud:

  • Sol•licitud electrònica (SE), per famílies amb certificat digital (T-CAT, el DNI electrònic, el sistema Cl@ve o l’IdCAT Mòbil).
  • Sol•licitud amb suport informàtic (SI), per famílies que NO disposin de certificat digital.

Per fer la sol·licitud de preinscripció cal presentar la documentació necessària per acreditar la identitat del sol·licitant i l’acompliment dels criteris de prioritat i complementaris d’assignació de places que correspongui. Trobareu informació sobre la documentació a aportar al document adjunt “documentació a presentar”.

Cal tenir escanejats o fotografiats tots els documents per ambdues cares i tenir-los disponibles en el dispositiu que utilitzareu per emplenar el formulari de preinscripció. S’hi pot accedir mitjançant un ordinador, una tauleta tàctil o un telèfon mòbil. Una vegada enviades les dades, s’obté el resguard de la sol·licitud.

Com consultar telemàticament les dades de la preinscripció?

Per accedir telemàticament a les dades de forma individual cal accedir al web preinscripció.gencat.cat i indicar:

  • el codi de la sol·licitud, que es facilita mitjançant correu electrònic a l’adreça indicada en la sol·licitud en les dates que correspongui
  • el número d’identificació personal (DNI, NIE o passaport) del tutor o tutora que s’ha indicat a la sol·licitud com a referent per fer les consultes.

També es pot accedir al les dades i llistats mitjançant la web del centre demanat en primera opció i l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Les adreces electròniques i telèfons de contacte dels centres educatius del municipi les podeu trobar a la Guia Educativa 2024-2025.

On trobar més informació?

Disposeu de més informació sobre el tràmit a la pàgina web preinscripcio.gencat.cat

L’ Oficina Municipal d’Escolarització organitza una xerrada informativa sobre la preinscripció escolar del curs 2024-2025,  adreçada a famílies que enguany han d’escolaritzar els fills o filles en el segon cicle d’educació infantil (i3) o en altres cursos de l’escolarització obligatòria. S’informarà sobre els criteris de baremació de les sol·licituds, l’oferta de places, el calendari de preinscripció, la documentació que cal presentar i d’altres aspectes importants de cara al procés de preinscripció.  Cal fer inscripció prèvia.

PROCEDIMENT D’ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS FORA DE TERMINI I ADMISSIÓ AL LLARG DEL CURS ESCOLAR

Per a la presentació de sol·licituds d’admissió fora de termini i al llarg del curs escolar, cal fer la sol·licitud en línia, mitjançant una sol·licitud electrònica o en suport informàtic, de manera similar al tràmit de preinscripció escolar.

Cal anar a l’enllaç següent Admissió a un centre educatiu fora del procés de preinscripció i clicar a Presentar la sol·licitud d’admissió fora del procés de preinscripció del curs 2023-2024.

Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Sant Vicenç dels Horts us poden ajudar en la presentació de les sol·licituds en línia.

 

Per a més informació, adreceu-vos a:

Centre Cultural i Cívic Virgínia Amposta

Carrer d’ Antoni Mampel, 1-3 (Parc del Mamut Venux)

Telèfon: 93 656 98 26

educacio@svh.cat

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.