Preinscripció per a 2n cicle educació infantil, primària i secundària

Preinscripció curs 2023-2024

Del 6 al 20 de març de 2023 es podrà realitzar la preinscripció escolar per als ensenyaments del segon cicle d’educació infantil i educació primària i del 8 al 20 de març de 2023 per a l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Com has de fer la preinscripció escolar en línia?

Els tràmits s’hauran de fer en línia, a través del portal de preinscripcio.gencat.cat.

Hi haurà dos tipus de sol•licitud:

  • Sol•licitud electrònica (SE), per famílies amb certificat digital (T-CAT, el DNI electrònic, el sistema Cl@ve o l’IdCAT Mòbil).
  • Sol•licitud amb suport informàtic (SI), per famílies que NO disposin de certificat digital.

Per fer la sol·licitud de preinscripció cal presentar tota la documentació necessària per acreditar la identitat de les famílies sol·licitants i l’acompliment dels criteris de prioritat i complementaris d’assignació de places que correspongui. Trobareu informació sobre la documentació a aportar al document adjunt “documentació a presentar”.

Cal tenir escanejats o fotografiats tots els documents demanats per ambdues cares i tenir-los disponibles en el dispositiu que utilitzareu per emplenar el formulari de preinscripció. S’hi pot accedir mitjançant un ordinador, una tauleta tàctil o un telèfon mòbil. Una vegada enviades les dades, s’obté el resguard de la sol·licitud.

Com consultar telemàticament les dades de la preinscripció?

Per accedir telemàticament a les dades de forma individual cal accedir al web preinscripció.gencat.cat i indicar:

  • el codi de la sol·licitud, que es facilita mitjançant correu electrònic a l’adreça indicada en la sol·licitud en les dates que correspongui
  • el número d’identificació personal (DNI, NIE o passaport) del tutor o tutora que s’ha indicat a la sol·licitud com a referent per fer les consultes.

També es pot accedir al les dades i llistats mitjançant la web del centre demanat en primera opció i l’Oficina Municipal d’Escolarització, on s’ha de localitzar a través del codi de sol·licitud.

Les adreces electròniques i telèfons de contacte dels centres educatius del municipi les podeu trobar a la Guia Educativa 2023-2024.

Disposeu de tota la informació a la pàgina web preinscripcio.gencat.cat

 

PROCEDIMENT D’ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS FORA DE TERMINI I ADMISSIÓ AL LLARG DEL CURS ESCOLAR

Per a la presentació de sol·licituds d’admissió fora de termini i al llarg del curs escolar, cal fer la sol·licitud en línia, mitjançant una sol·licitud electrònica o en suport informàtic (de manera similar a la Preinscripció).

Cal anar a l’enllaç següent Admissió a un centre educatiu fora del procés de preinscripció i clicar Presentar la sol·licitud d’admissió fora del procés de preinscripció del curs 2023-2024.

Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Sant Vicenç dels Horts us poden ajudar en la presentació de les sol·licituds en línia.

 

Per a més informació, adreceu-vos a:

  • OFICINA MUNICIPAL D’ESCOLARITZACIÓ (OME)

Passatge de Pau Vila, 7
Telèfon: 93 656 98 26
educacio@svh.cat
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

  • SIAC (SERVEI INTEGRAL D’ATENCIÓ CIUTADANA)

Edifici de Can Comamala
Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 105-113
Telèfon: 900 111 656
a/e: siac@svh.cat
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dilluns a dijous, de 16.30 a 18 h.