Vols ser voluntari/a de defensa forestal?

El voluntariat forestal de l’ADF està formada per persones amb inquietuds pel medi natural i forestal del nostre municipi. Elles i ells conformen la secció 102 de l’ADF Puig Vicenç, que està formada per diversos municipis de l’entorn més proper a Sant Vicenç dels Horts.

Aquest col·lectiu de voluntaris propicia una ràpida resposta davant la protecció del medi natural i col·laboració en l’extinció d’incendis forestals com a primers actuants dintre dels plans de protecció civil. A més, també col·laboren en tasques de prevenció, campanyes de divulgació sobre les accions de prevenció i lluita contra els incendis forestals, i executar plans de prevenció, creació i manteniment d’infraestructures, xarxa de camins i punts d’aigua, entre d’altres.

En el municipi col·laboren de forma activa en activitats a l’entorn natural i d’altres que es poden produïr dintre de la franja de 500m respecte a la massa forestal.

Si vols formar part de l’entitat, fica’t en contacte a protecciocivil@svh.cat per mostrar el teu interés i concretar una entrevista amb la junta de l’associació de voluntaris forestals.

Els trobareu a:
Antics Salesians.
Passatge Pau Vila, 7. 08620 Sant Vicenç dels Horts

Més informació a:

Imatges