activitats formació l’Espai Josep Lladonosa

S’encenen els fogons del cicle estable de formació de l’Espai Josep Lladonosa

  • Per inscriure’s a les activitats caldrà enviar un correu a promocioeconomica@svh.cat

L’Espai d’Interpretació de la Cuina Catalana Josep Lladonosa, dins del nou Casal Cultural i Cívic Virgínia Amposta, ja ha posat en marxa l’oferta formativa per aquest trimestre. Les activitats es faran a l’aula de cuina, i seran propostes en l’àmbit gastronòmic relacionades amb la cuina tradicional catalana i les aportacions i actualitzacions que ha fet el xef Josep Lladonosa. Hi haurà activitats destinades a professionals de la cuina i activitats destinades al públic en general.

Sant Vicenç dels Horts és un municipi que històricament ha tingut un sector agrari destacat en el context comarcal, on el producte local ha estat senyal d’identitat per la seva població. L’aula de cuina de l’Espai Lladonosa inicia la seva activitat tenint molt en compte també el valor estratègic de l’agricultura en el context de l’àrea metropolitana. D’aquesta manera, el producte fresc local obtingut dins del Parc Agrari estarà molt present en les activitats culinàries que es desenvoluparan en aquest nou espai, aportant la qualitat, el sabor i la frescor que el caracteritzen.

El regidor de Promoció Econòmica i d’Agricultura, Xavi Gómez, ha explicat: “A més de la zona expositiva, ara es posa en marxa el segon pilar d’aquest espai singular que vam inaugurar durant la Mostra. Impartirem sessions de formació de la cuina tradicional catalana, amb productes de proximitat, i fins i tot comptarem amb la presència del mestre de mestres, en Josep Lladonosa”.

 

Les activitats previstes en els propers mesos són:

  • Març: La cuina d’en Josep Lladonosa. Plats Emblemàtics
  • Abril-maig: Receptes amb bacallà i La cuina de les estacions: Primavera

De cara a l’estiu es preveuen formacions amb plats de temporada, com ara cuina amb escabetxos, albergínies, pebrots i tomàquets; i de cara la tardor, cuina amb bolets, sopes barrejades i caldos.

Els cursos s’impartiran preferentment els dimecres de 18.30 a 20.30 h. Les persones interessades poden obtenir informació detallada sobre les activitats a través del correu promocioeconomica@svh.cat. Les places són limitades.

 

Posted in Cultura