Ampliació dels horaris del cementiri per Tots Sants

  • Fins al 2 de novembre el cementiri obrirà de 9 a 18 h

Durant la Diada de Tots Sants i els dies anteriors i posteriors les famílies acostumen a anar al cementiri per recordar els seus avantpassats i visitar les tombes d’altres familiars i amistats. Davant la previsió de més afluència a les instal·lacions, el cementiri de Sant Vicenç dels Horts amplia els seus horaris, i del 28 d’octubre al 2 de novembre obrirà de 9 a 18 h. Com cada any, el 2 de novembre a les 12 h es farà una cerimònia a la Capella dels Màrtirs del cementiri.

L’equipament recomana les ofrenes florals naturals i s’aconsella que no es facin servir gerros on l’aigua quedi estancada, per a evitar la proliferació del mosquit tigre. També sol·licita fer les gestions a través de la web per reduir l’ús de paper. Enguany, el cementiri ha construït nous Columbaris Capella per a cendres, i ha fet arranjaments de jardineria i manteniment.

Recordem que el cementiri municipal compta amb un espai per al dol gestacional i perinatal, un terme que es refereix a totes aquelles pèrdues d’infants que tenen lloc durant l’embaràs, el part o als pocs dies després del naixement. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts el va habilitar al març de l’any passat, a petició de l’associació Petits Mapaad.

Per altra banda, per accedir al cementiri en transport públic es pot fer servir el SantviBus, línies SV2 i SV3, que tenen parada al c. del Cementiri, en ambdós sentits. Recordeu, però, que el dia 1 de novembre és festiu i no hi ha servei d’autobús.

Per qualsevol consulta a l’oficina de gestió es pot telefonar al 93 656 44 60, visitar la pàgina www.cementiridesantvicensdelshorts.com o visitar l’oficina de gestió situada al tanatori.

Posted in Convivència i civisme, Serveis municipals