Cap de setmana carregat d’activitats lúdiques i culturals que provocaran talls de trànsit

Us informem de les afectacions a la mobilitat previstes des del divendres 3 de juny i fins al dilluns 6 de juny.

 

Festes del barri del Turó

Restarà tallat a la circulació de vehicles el c. de la Mare de Déu del Carme, des del divendres 3 de juny a les 8 h i fins al dilluns 6 de juny a les 11 h. També es veuran afectats l’estacionament de vehicles i els guals permanents per a l’entrada i sortida de vehicles.

L’itinerari alternatiu serà pels carrers del Puig Castellar, de la Mare de Déu del Pilar i del Turó. Per aquest motiu, es prohibirà l’estacionament i s’habilitarà amb doble sentit de circulació el tram del c. del Turó, entre els carrers de la Mare de Déu del Pilar i de la Mare de Déu del Carme.

No s’afectarà la mobilitat dels vianants.

El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament de la línia SV3 del transport urbà Santvibus pel c. de Mossèn Jacint Verdaguer, entre els carrers d’Antoni Mampel i de Montjuïc, en comptes de circular pel barri del Turó, des del divendres 3 de juny, expedició de les 8.05 h, i fins al dilluns 6 de juny, expedició de les 9.35 h.

Les parades afectades són Trav. Barcelona, Font de Sant Josep, Puig Castellar i AVV El Turó. S’habilitaran parades provisionals a Pl. de Narcís Lunes i Can Comamala.

 

Tall de trànsit al c. del Riu

El divendres 3 de juny es durà a terme una reparació de tapa de clavegueram al c. del Riu, front el núm. 66, des de les 9.20 i fins les 12 h. Per aquest motiu, restarà tallat a la circulació de vehicles el c. del Riu, des de la cruïlla amb el c. de Ramon Poch. Es veuran també afectats per a l’accés de vehicles el c. d’Antoni Gaudí i el c. de Barcelona, des de la pl. de Lluis Companys i fins al c. del Pas del Llop. Els vehicles estacionats i guals existents al c. del Riu, a partir del núm. 66 no es veuran afectats per a la sortida.

No s’afectarà la mobilitat dels vianants ni el transport públic.

 

Estiu de Cultura

Restarà tallat a la circulació de vehicles els accessos a la pl. de la Vila des dels carrers de Rafael Casanova, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel i Francesc Moragas, el dissabte 4 de juny des de les 20 h i fins la matinada següent a la 1 h. Es veuran també afectats per a l’accés de vehicles (des de la pl. de la Vila) els carrers de Rafael Casanova, de Mossèn Duran, Nou, de Nadal i de Francesc Moragas. L’itinerari alternatiu serà pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

Es prohibirà l’estacionament entorn a la pl. de la Vila.

S’afectarà la mobilitat dels vianants que creuin la pl. de la Vila, que hauran de vorejar-la pel vial perimetral.

El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal des de les 19.30 h i fins la finalització del servei del transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i interurbà línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona. Es circularà desviat pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

Les parades afectades són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

La mateixa afectació es mantindrà tots els dissabtes de juny (per tant, els dies 11, 18 i 25), amb els mateixos horaris.

Posted in Incidències en la via pública