Del 24 al 29 de març hi haurà un nou període d’inscripció dels cursos de català

A Sant Vicenç dels Horts oferim novament cursos orals presencials i gratuïts de nivell Bàsic i un curs oral presencial de nivell de conversa. Els cursos de nivell escrit continuem oferint-los en línia.
Les persones interessades a fer un curs que no sàpiguen quin nivell de català tenen han de fer una prova de col·locació per determinar el curs que necessita. Fins al 15 de març, poden sol·licitar fer aquesta prova.
En aquest nou període de matrícula, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix de manera extraordinària cursos en línia de 90 hores de nivell C2 d’abril a finals de juliol. El preu és de 245,50 euros. Cal tenir un certificat de nivell C1 del CPNL o de la Secretaria de Política Lingüística per poder inscriure-s’hi. Si no és així, cal fer la prova de nivell per garantir que es tenen els coneixements necessaris per cursar el C2.
Al setembre també s’organitzaran cursos de nivell C2 en línia de 90 h al nostre centre.
En aquest enllaç, hi trobareu tota la informació sobre les proves de col·locació i el procés d’inscripció:

https://www.cpnl.cat/noticies/27240/el-consorci-per-a-la-normalitzacio-linguistica-obre-una-nova-inscripcio-de-cursos-de-catala-amb-una-oferta-extraordinaria-per-al-nivell-c2

Posted in Educació