La recuperació del carrer del Riu, a debat al Ple municipal

  • L’objectiu del govern és incorporar les finques properes a la carretera com a patrimoni municipal, per reformar-les i crear espai públic
  • Se celebrarà el dijous 17 de febrer a les 19 h, i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç, Sant Vicenç TV (canal 21) i el web de videoactes de l’Ajuntament

El Ple municipal ordinari del mes de febrer debatrà una intervenció urbanística rellevant: la recuperació del carrer del Riu per a ús públic de la ciutadania. Es tracta d’un projecte que vol impulsar l’equip de govern per reformar aquest espai de Vila Vella, entre l’Ateneu i la carretera de Sant Boi. Així, l’objectiu és reformar els immobles i obrir les illes interiors, creant així zones verdes i places per al gaudi del conjunt del veïnat.

La sessió serà el dijous 17 de febrer, començarà a les 19 h i tornarà a ser presencial amb el 100% d’aforament. Es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç, pel web de videoactes de l’Ajuntament i per ACA Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Continuïtat del SIAD

El Ple debatrà la pròrroga del contracte per un any més del Servei d’Informació i d’Atenció a les Dones (SIAD). Ubicat a la Foneria, està format per un equip de professionals que faciliten a les dones informació, i duen a terme accions de sensibilització i assessorament jurídic per garantir els seus drets civils i personals, així com assegurar la igualtat d’oportunitats entre els homes i les dones. Us podeu posar en contacte a través del telèfon 93 602 92 00 o 93 602 92 16; o bé per correu electrònic a les adreces igualtat@svh.cat o atencioaladona@svh.cat

Canvis en el Cartipàs

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, donarà compte al Ple dels canvis que hi ha hagut al Govern local. Els dos regidors del grup municipal de Ciutadans que formaven part de l’executiu, Carmen Soffiati i Antolín Jiménez, van dimitir dels seus càrrecs i van passar a formar part de l’oposició. Aquest fet ha suposat un canvi del Cartipàs municipal, fent que es redistribueixin diverses responsabilitats entre la resta de membres del govern, així com l’actualització de les seves dedicacions i retribucions. Trobareu tota la informació aquí

Participació al Ple

Les sessions tornen a ser 100% presencials, i les persones que hi assisteixin tenen el dret d’intervenció en qualsevol dels punts de l’ordre del dia. Com estableix al Reglament, es podrà sol·licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació o interès directe, adreçant una petició per escrit al SIAC fins les 14 h del dia abans de la celebració del Ple. Trobareu tota la informació al Reglament de Participació Ciutadana.

Audiència Pública, el 24 de febrer

Les audiències públiques tornen a ser presencials i se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 24 de febrer, a les 18 h, i el veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per ACA TV de Sant Vicenç.

 

Posted in Ple municipal