Ecovidrio

L’Ajuntament demana la col·laboració del sector de l’hostaleria i la restauració per millorar la recollida selectiva

  • Amb el suport d’Ecovidrio, es repartiran cubells per separar els residus de vidre als establiments del municipi

Els nivells estrictes de recollida selectiva que marca la Unió Europea pels anys 2025 i 2030 fan que tota la societat es conscienciï que cal, per una banda, minimitzar la generació de residus i, per una altra, separar-los correctament. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts engega una nova campanya d’impuls de la separació, recollida selectiva i reciclatge dels residus, però en aquest cas dirigida al sector de l’hostaleria i la restauració.

Per facilitar que els establiments d’aquest àmbit puguin separar millor els residus de vidre, amb la col·laboració de l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio es repartiran diversos cubells, de manera totalment gratuïta. Es poden sol·licitar trucant al 900 555 700 o escrivint al atencion.ecovidrio@ecovidrio.es.

La regidora de Medi Ambient, María Peláez, explica: “Cal la implicació de tothom, també de les empreses del municipi, per millorar els registres de recollida selectiva. Des del consistori fem el possible per facilitar-ho, però també és necessari un compromís del teixit productiu per aconseguir-ho”.

L’Ajuntament recorda que els establiments comercials tenen l’obligació de separar correctament els residus, tal com es disposa a l’Ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana de Sant Vicenç dels Horts. Es repartiran cartes als establiments informant de tot plegat, i emfatitzant que tenen a disposició el SIAE (Servei Integral d’Atenció a l’Empresa), situat a Can Comamala (carrer de Jacint Verdaguer 105-113), per resoldre qualsevol dubte o necessitat que tinguin.

 

Posted in Medi ambient