L’Ajuntament ofereix un Bo Cultural per a joves amb 400 euros per comprar productes i activitats culturals

  • S’adreça a persones d’entre 19 i 25 anys, per revitalitzar el sector i permetre al jovent conèixer i vincular-se al teixit cultural de Sant Vicenç dels Horts
  • El termini per demanar l’ajuda és fins al 27 de desembre i els diners es podran gastar durant tot l’any 2023

Sant Vicenç dels Horts facilita l’accés a la cultura al jovent. Les persones d’entre 19 i 25 anys ja poden sol·licitar a l’Ajuntament el Bo Cultural Jove, una iniciativa que té la finalitat de fomentar l’adquisició de productes i serveis culturals oferts en els establiments, empreses i entitats adherides del nostre municipi, mitjançant l’aplicació Santvicard.

La joventut que ho sol·liciti rebrà 400 euros per a:

  • Despeses en esdeveniments culturals (concerts, entrades de teatre, entrades de cinema…) realitzats a Sant Vicenç dels Horts.
  • Productes culturals en suport físic adquirits a establiments i entitats de Sant Vicenç dels Horts, com poden ser llibres, revistes, premsa, instruments musicals, DVD, CD, discs de vinil, ordinadors personals, videojocs, material informàtic, material fotogràfic i material audiovisual (excepte reproductors d’imatges).
  • Drets de matrícula i quotes mensuals d’estudis culturals i d’entitats culturals i juvenils.

La regidora de Joventut i Infància, Patricia Higueras, ha explicat: “El sector va passar moltes dificultats durant la pandèmia, i la joventut necessita vincular-se al ric teixit vicentí. Així, el Bo Cultural és una política integral, de suport a empreses i entitats culturals i d’igualtat d’oportunitats per a les persones joves”. De la seva banda, el regidor de Cultura, Isidre Bautista, ha posat en valor “la gran oportunitat de difusió que aquesta ajuda significa per al teixit cultural, que ofereix des de fa molts anys productes d’un altíssim nivell i que ara podrà arribar encara a més gent”.

 

Com presentar la sol·licitud

El termini de presentació de sol·licituds, juntament amb la documentació necessària, serà fins al 27 de desembre. Una vegada s’hagi esgotat la partida pressupostària, de 50.000 euros, no seran admeses més sol·licituds. El lloc de presentació de totes les sol·licituds és el Registre electrònic general de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Per qualsevol consulta o aclariment es podran dirigir al SIAC (Servei Integral d’atenció Ciutadana) situat a Can Comamala. El model normalitzat de la sol·licitud i els seus annexos podran trobar-se al web municipal.

 

Empreses participants

Nom Comerç Adreça
Boloix Electrodomèstics C. del Riu, 80
Dedans Escola de Ballet C. La Pobla, 15
Don Cuadro C. Àngel Guimerà, 58
Escola de Música Sant Vicenç Mn. Josep Duran, 14
Escola de Teatre El Bitxo C. Barcelona, 40
Fotoprix C. Antoni Mampel, 10
Grup Carrera (Sant Vicenç dels Horts) Mn. Jacint Verdaguer, 254
MultiSAT C. Mare de Déu de Núria, 57
NOVA Papereria Llibreria C. Rafael de Casanova, 151
Papelería SV C. Llobregat, 4
Papers i Llibres Marta C. Mn. Josep Duran, 12
Labtec C. Llobregat, 14
Posted in Cultura, Joventut i infància