El carrer de Comerç esdevé un vial pacificat que connecta Vila Vella i Can Ros

  • L’Ajuntament redueix el trànsit rodat, millora la qualitat ambiental i recupera l’espai públic per a la ciutadania
  • Els vehicles poden circular-hi de dilluns a divendres de 8 a 20 h, i els dissabtes de 8 a 14 h, coincidint amb l’horari comercial

El carrer de Comerç ha esdevingut un vial pacificat, amb plataforma única i voreres més amples, que permet arribar a peu entre la plaça de la Vila Vella i el parc del Mamut Venux, després de les obres de remodelació integrals que van començar al maig de 2022 i que van acabar a mitjans de gener. El carrer conserva un tram no pacificat, entre el carrer Àngel Guimerà i el lateral del parc del Mamut Venux.

L’objectiu de les obres ha estat reduir el trànsit rodat, de manera que ara només hi ha un sentit de circulació (en direcció Pallejà) en el tram comprés entre el carrer Àngel Guimerà i el carrer del Pas del Llop, així com millorar la qualitat ambiental i afavorir que la ciutadania recuperi l’espai públic.

El carrer de Comerç funciona ara amb restriccions de trànsit: els vehicles poden circular-hi de dilluns a divendres de 8 a 20 h, i dissabtes de 8 a 14 h, coincidint amb l’horari comercial.

El regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista, ha celebrat la reobertura del carrer Comerç: “Per fi la ciutadania pot gaudir amb plenitud d’aquest nou espai, generat amb aquesta obra d’urbanització integral, que ha comportat el canvi de col·lectors, serveis i lluminària, i la instal·lació de pavimentació drenant”. El regidor d’Urbanisme afegeix: “Estem molt contents. Ha estat una obra llarga i complexa, degut a diferents temes tècnics que s’havien de resoldre durant l’obra, però per fi hem arribat al final”.

El 17 de gener, dos dies abans de l’inici de la 40a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts, es van retirar les tanques que impedien l’accés dels vehicles, però degut a la instal·lació de parades amb motiu de la Festa Major d’Hivern no ha estat fins el 23 de gener que la via ha tornat a estar totalment operativa.

Posted in Territori i mobilitat