El parc infantil del carrer de Velázquez estrenarà nous jocs a finals d’any

  • L’Ajuntament el renovarà completament per fer-lo més modern, segur, estimulant i adaptat a infants amb diversitat funcional

La Junta de Govern ha aprovat la memòria que contempla el projecte de renovació del parc infantil que hi ha al carrer de Velázquez, al barri de Sant Roc. L’objectiu és que aquest equipament sigui accessible per totes les persones, i cal modernitzar-lo, també perquè es compleixin tots els criteris de seguretat.

L’estat actual del parc infantil presenta dificultats d’accés a les zones de joc per a persones amb mobilitat reduïda i riscos pels infants a l’hora d’utilitzar els jocs degut al seu envelliment. Amb la nova actuació -que es desenvoluparà abans de finalitzar l’any-, es renovaran els jocs perquè siguin integradors, nets i segurs.

La regidora de Serveis Municipals i Accessibilitat Universal, Mireia Vergés, ha volgut remarcar aquest fet: “Sant Vicenç dels Horts ha de ser una ciutat completament accessible, adaptada a que qualsevol persona pugui desenvolupar la seva vida sense limitacions per la seva mobilitat o altres fets. Amb aquest esperim treballem des del Govern”.

Al parc s’hi instal·larà una construcció de multi-jocs, amb dues torres unides amb una passarel·la,  superfície d’escalada inclinada, paret i xarxa per trepar, barra de bombers, 3 tobogans a diferents alçades, i taula de jocs accessibles, entre d’altres. També hi haurà quatre gronxadors.

Posted in Territori i mobilitat