El Ple aprova modificacions de crèdit per finançar actuacions culturals, veïnals, mediambientals i de cooperació

  • Suport unànime a la continuïtat del Pla Educatiu d’Entorn i al projecte Muntanyes del Baix

 El Ple municipal ordinari del 18 de maig va aprovar modificacions de crèdit per valor de 197.718 euros. D’aquesta quantitat, 80.000 euros es destinaran a activitats culturals; 60.120 euros a treballs mediambientals; 41.598 euros a les associacions veïnals, i 16.000 euros a cooperació internacional.

Les modificacions de crèdit es van aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern (PSC i regidora no adscrita) i En Comú Podem, i les abstencions de Junts x Sant Vicenç i Ciutadans.

La unanimitat es va trobar en l’aprovació de la continuïtat del Pla Educatiu d’Entorn, un tràmit necessari per mantenir la programació d’activitats que es fan de suport a la comunitat educativa, després que la Generalitat hagi establert les condicions mínimes necessàries per formalitzar convenis de plans educatius d’entorn.

També es va aprovar per unanimitat l’aportació de l’Ajuntament de 1.250 euros al projecte Muntanyes del Baix, dedicat a la protecció, millora i desenvolupament del territori agroforestal de la comarca.

 

Veure la videoacta

Posted in Ple municipal