La Policia Local deté una persona que volia agredir dos vigilants dels Ferrocarrils amb una arma blanca

  • L’home es trobava en estat ebri dins d’un vagó i el maquinista es va aturar just al lloc de l’andana on hi havia els agents perquè poguessin actuar de seguida

La Policia Local de Sant Vicenç dels Horts va neutralitzar un home armat que volia agredir dos vigilants dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Els fets van succeir a l’estació de Can Ros, en un comboi que estava aturat. Els vigilants de seguretat van veure l’home estirat en un dels vagons, tacat de sang. Quan s’hi van acostar, l’home va respondre de manera violenta esgrimint una arma blanca. Aleshores van alertar a l’interventor i al maquinista del que estava passant.

A l’andana hi havia agents de la Policia Local, que estaven finalitzant un altre servei. El maquinista va moure el comboi i el va aturar just on es trobaven, perquè poguessin actuar de seguida i reduir l’home armat. I així ho van fer, van poder detenir l’agressor abans de lamentar qualsevol dany personal.

Van traslladar al detingut al CUAP Serral, però es va negar en tot moment a ser atès i a explicar què li havia passat. Com que no se li va poder fer un reconeixement mèdic, va ser traslladat directament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Feliu de Llobregat.

Posted in Salut i seguretat