El pressupost de 2023, punt destacat del proper Ple municipal

  • Es debatrà l’aprovació inicial dels comptes, impulsats pel nou equip de govern conformat al juny
  • El Ple serà avui, 20 de juliol, a les 18.30 h a la Casa de la Vila i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

El primer Ple municipal ordinari del mandat debatrà l’aprovació inicial del pressupost de l’any 2023. Els comptes es presenten equilibrats en ingressos i despeses per import de 35.420.978 euros. També es proposarà l’aprovació inicial de l’annex de personal: plantilla orgànica, taula salarial i la relació de llocs de treball del consistori.

La sessió començarà a les 18.30 h a la sala de Plens de la Casa de la Vila. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Continuïtat del Rebost

Un altre dels punts rellevants del plenari serà el debat per aprovar la pròrroga de l’arrendament del local del carrer Miguel Hernández, número 2 planta baixa. Es tracta de l’immoble on s’hi ubica el Rebost, el banc d’aliments que dona suport a les famílies vulnerables del municipi. Amb aquesta pròrroga es garanteix la continuïtat d’aquest servei assistencial.

Festes locals del 2024

El Ple també fixarà com a festes locals per a l’any 2024 els dies següents: el dilluns 22 de gener (Festa Major d’Hivern) i el dilluns 22 de juliol (Festa Major d’Estiu), els quals tindran la consideració de dies inhàbils, retribuïts i no recuperables.

L’Audiència Pública, al setembre

Normalment una setmana després del Ple municipal se celebra l’Audiència Pública al Molí dels Frares. Atès les dates estiuenques, en aquesta ocasió no n’hi haurà i les sessions es reprendran al mes de setembre.

Posted in Ple municipal