Es posa en marxa el dispositiu especial de prevenció d’incendis

  • La campanya de sensibilització, dissuasió i vigilància es desenvoluparà entre el dimecres 21 de juny i el dijous 31 d’agost

El 21 de juny s’inicia el dispositiu especial per prevenir els incendis forestals a Sant Vicenç dels Horts. Aquest dia comença el servei de patrulla antiincendis, en el marc del Pla d’informació i vigilància contra els incendis forestals (PVI) de la Diputació de Barcelona i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. El dispositiu, format per dues persones, estarà operatiu fins al 31 d’agost en horari de 12.30 a 19.30 h, franja horària de major probabilitat d’incendis.

Un vehicle identificat com PVI i amb base a l’edifici de la Foneria de Sant Vicenç dels Horts, recorrerà les zones de Sant Vicenç dels Horts que limiten amb els boscos, així com les de poblacions veïnes (Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat). En el seu itinerari vigilaran l’espai natural i també informaran el veïnat perquè col·labori en la prevenció del foc en l’entorn natural. El dispositiu també compta amb torres de vigilància i un centre de control comarcal, situats fora de Sant Vicenç dels Horts.

 

Posted in Medi ambient