Ivan Pueyo guanya la prova inaugural de la Copa d’Espanya de Hard Enduro

• La competició consta de tres proves: Almeria, Elgoibar i una tercera encara per determinar

El motociclista vicentí Ivan Pueyo va guanyar la primera de les tres proves que formen la Copa d’Espanya de Hard Enduro, el cap de setmana del 23 i 24 de febrer. Pueyo va assolir el primer lloc al podi amb el millor temps a cadascuna de les tres sessions. El segon classificat va ser David Garcia Ramos, seguit de Jaime Quilis Seron.

El 22 de juny tindrà lloc a Elgoibar la segona prova de la Copa d’Espanya de Hard Enduro a Elgoibar. La competició es clourà el 13 d’octubre en una seu encara per determinar.

Mundial de Superenduro

Mentrestant, el motorista vicentí es troba disputant el Mundial de Superenduro, que ja ha celebrat quatre de les cinc proves que el formen, celebrades a: Cracòvia, Riesa, Madrid i Budapest. L’última prova es disputarà a Bilbao. Pueyo es troba a l’11a posició amb 45 punts. El britànic William Hoare ocupa el primer lloc de la classificació provisional, amb 227 punts.