L’Escola La Immaculada i l’Escola Sant Josep, campions del primer Torneig Cruyff Court 6 vs 6

• Al torneig van participar prop de 150 noies i noies en 18 equips

El passat dissabte 23 de març va tenir lloc el primer Torneig Cruyff Court 6 vs 6 a la nova pista Cruyff Court Ronald Koeman situada al carrer Cadis. El campionat el van disputar alumnes de 6è de primària de les escoles de Sant Vicenç dels Horts agrupats en 12 equips masculins i 6 de femenins. Els dos equips guanyadors, de l’Escola La Immaculada i de l’Escola Sant Josep, competiran contra els millors equips en l’àmbit regional el dia 21 d’abril. Els classificats disputaran la fase final el dia 20 de maig a Igualada.

A la categoria masculina van disputar la primera semifinal els equips de La Vinyala davant Los Chupinazos de l’Escola Sant Josep, amb victòria per aquest últim per 1 a 4. L’altre semifinal la van disputar La Colla de l’Escola Sant Vicenç, que va perdre per un ajustat 2 a 3 davant el Sant Jordi FC. A la final, los Chupinazos de l’Escola Sant Josep es feien amb el campionat en vèncer per 10 a 1 al Sant Jordi FC.

I pel que fa a la categoria femenina, les primers classificades del grup C, de l’escola La Immaculada, van guanyar per 3 a 2 davant el Friends Team de l’Escola Sant Josep.